JURIŠ NA VLAST

Jandroković: HDZ je spreman za vlast u Zagrebu

jandroković
Anto Magzan/Pixsell
22.03.2010.
u 13:50

- Najveći hrvatski grad, koji ima najjaču administraciju, nije bio kadar povući izdašna sredstva iz EU fondova, prozvao je Jandroković trentačnu gradsku vlast.

Dva mjeseca nakon što je preuzeo dužnost prvog čovjeka zagrebačkog HDZ-a, Gordan Jandroković ambiciozno je najavio aktivno sudjelovanje svoje stranke na političkoj sceni glavnog hrvatskog grada, izlazak iz šutnje i svojevrsnog pakta o nenapadanju Milana Bandića naglašavajući da su spremni postati prvom strankom grada pod Sljemenom.

- Od prvoga dana kada sam preuzeo mjesto predsjednika Povjerenstva Gradske organizacije HDZ-a Zagreb, naš je cilj da postanemo prva stranka Zagreba i radimo na tome. Želja nam je ne samo da preuzemom vlast, nego da pokušamo popraviti sve ono što su gradonačelnik, ali i vladajuća većina SDP-a u Gradskoj skupštini, pokvarili, najavio je Jandroković.

Obilježavajući Svjetski dan voda na Trgu bana Jelačića dijeljenjem Zagrepčanima 1500 bočica vode, Jandroković nije propustio istaknuti kako uza sebe ima u stranci tim ljudi koji imaju dovoljno znanja o tome što Zagrebu kao budućoj europskoj metropoli treba.

Osvrnuo se i na greške gradonačelnika Milana Bandića ističući da ih ima previše, a jedna od najvećih je ta što Zagreb nije povukao niti jednu kunu iz europskih fondova.

- Najveći hrvatski grad, koji ima najjaču administraciju, nije bio kadar povući izdašna sredstva iz EU fondova, prozvao je prvi čovjek gradskog HDZ-a trentačnu gradsku vlast. Dodao je kako ambicija HDZ-a u osvajanju Zagreba ima uporište u 15 tisuća članova, dio kojih su mladi intelektualci spremni na težak rad.

- U posljednja dva mjeseca registrirali smo 800 novih članova. U sklopu našeg odbora za gospodarstvo, koji ćemo osnovati, pripremamo programe koji će definirati sva važna područja za razvoj Zagreba”, rekao je Gordan Jandroković, dodajući kako je to kvalitetno polazište da gradska organizacija HDZ-a postane prvom političkom snagom u Zagrebu.

Komentara 29

DJ
djakputnik
08:07 23.03.2010.

Što se babi `tilo, ...

Avatar jura-100
jura-100
10:37 23.03.2010.

hdz je spreman za vlast u Poganoj Vlaki

GO
golijat
16:57 22.03.2010.

...a kaj uopće prenosite kaj taj \"mali pizdek\" trabunja!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije