informativni dan

Kako stažirati, ali i zaposliti se u Europskoj uniji

Stažiranje
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
07.04.2015.
u 09:30

Održat će se u 14 sati u Velikoj predavaonici Rudarsko-geološko-naftnog i Prehrambeno-tehnološkog fakulteta

O mogućnostima stažiranja, praksi te zapošljavanja u institucijama Europske unije za studente, ali i o potrebnim kompetencijama, selekcijskim postupcima i postupku prijave moći će se naučiti danas, od 14 sati, u Velikoj predavaonici Rudarsko-geološko-naftnog i Prehrambeno-tehnološkog fakulteta, u Pierottijevoj 6, na Informativnom danu.

Komentara 4

R0
R00kie
10:11 07.04.2015.

pitajte glavnog tajnika hdz-a, njegova kcer stazira u parlamentu eu :)

VR
vrbaZG
12:00 07.04.2015.

Baš lijepo od vas da ste pravovremeno obavijestili sve zainteresirane... Mogli ste čekati do 5 minuta prije početka pa onda obavijestiti.

BV
Bijela Vrana
21:11 08.04.2015.

Najlakse ako ti tatek pozna nekog naseg europarlamentarca ili europarlamentarku ... ali za utjehu i djeca iz ostalih zemalja zaposljavaju se po istom principu kao asistenti kod priajtelja tate ili mame !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije