Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
situacija je pod kontrolom

Kamion zapeo za tramvajske žice i stvorio potpuni kaos na frekventnoj zagrebačkoj prometnici

Zagreb: Kamion u Savskoj zapeo za tramvajske žice i zaustavio promet
Sanjin Strukic/PIXSELL
26.09.2023.
u 14:48

Naknadno su u ZET-u javili kako je sanirana šteta na naponskoj mreži u Savskoj te je tramvajski promet vraćen u normalu

Vozači i putnici tramvaja koji su se do pred malo nalazili na Savskoj cesti nedaleko Cibone, morali su dobro čuvati svoje živce jer je kamion na tamošnjem nadvožnjaku zapeo za tramvajske žice i prekinuo napon. 

Cijela situacija odvila se nešto prije 14 sati, a zbog nje je na ionako prometnoj dionici nastao kaos. Naknadno su u ZET-u javili kako je sanirana šteta na naoonskoj mreži u Savskoj te je tramvajski promet vraćen u normalu. 

>>VEZANI ČLANCI: 

U ZET-ovoj aplikaciji ZET info, gdje su objavili obavijest o prekidu i sanaciji naponske mreže, navode i kako linija 105 trenutno ne prometuje zbog tehničkih poteškoća. Zbog radova na vodoopskrbnom sustavu u Novačkoj ulici, autobusna linija 230 prometuje obilazno Ljubijskom i Plavničkom te dalje ponovno Novačkom, odnosno, uobičajenom trasom. 

>>VIDEO: Rokovi se pomiču: Otkrivamo zašto tramvaji neće voziti na Jadranskom mostu do druge polovice 2024. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije