policija istražuje slučaj

Kaos u kafiću na Ilici: Dvojica se potukla usred dana, jedan u bijegu, jedan teško ozlijeđen

Ilustracija
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/3
16.04.2023.
u 12:40

Dodajmo kako je u posljednja 24 sata na području Policijske uprave zagrebačke evidentirano je 16 kaznenih djela

Iako još nije bilo ni podne, subota je u Susedgradu počela vrlo burno jer je u lokalnom kafiću došlo do svađe koja je rezultirala tučnjavom i teškom ozljedom. Cijeli slučaj istražuje zagrebačka policija koja traga za muškarcem starosti 35 godina.

- U Ulici Ilica, u ugostiteljskom objektu verbalno su se, a potom i fizički, sukobila dvojica muškaraca starosti 29 i 35 godina. Ozlijeđenom 29-godišnjaku je liječnička pomoć pružena u Kliničkoj bolnici „Sveti Duh“ gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen - izvijestili su iz Policijske uprave zagrebačke.

Dodajmo kako je u posljednja 24 sata na području Policijske uprave zagrebačke evidentirano je 16 kaznenih djela. Na području iste policijske uprave tijekom jučerašnjeg dana zabilježeno je i 40 prometnih nesreća od kojih je u 35 slučajeva zabilježena samo materijalna šteta, a pet je osoba ozlijeđeno.

>>  VIDEO: Pogledajte snimku sudara na A3: Vozač se zaletio u kolonu

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Žaoka
Žaoka
12:48 17.04.2023.

Neka se pogleda kulturna Europa i radno vrijeme njihovih kafića. Radno vrijeme bi im trebalo biti iza 16h. Kako bi bilo super da je zatvorena "špica" do 16h. Samo gdje bi se onda sastajala neradnička bagra.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije