NA A1

Kod Lučkog: Vozio bez vozačke pa odbio test na droge, uhićen te mora platiti 'masnu' kaznu

Zagreb: Prometna policija kontrolira vozače povodom Martinja
Matija Habljak/PIXSELL
16.09.2024.
u 15:49

Muškarac je uhićen i prepraćen na nadležni općinski prekršajni sud gdje mu je izrečena novčana kazna

Ove subote oko 1 sat i 30 minuta, 45-godišnjak je upravljao osobnim automobilom zadarskih registarskih oznaka, a kretao se kolnikom autoceste A1 u smjeru sjevera. Nadzorom vozila i vozača kod naplatnih postaja Lučko, zagrebačka policija utvrdila je da upravlja motornim vozilom za vrijeme dok mu je na snazi zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije te da mu je isteklo važenje vozačke dozvole, a koju nije imao kod sebe.

Vozač je odbio preliminarno testiranje na prisutnost opojnih droga u organizmu te se odbio i podvrgnuti analizi krvi i urina. Stoga je uhićen i prepraćen na nadležni općinski prekršajni sud gdje mu je izrečena novčana kazna u iznosu od 2.820 eura.

VEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 1

DA
dallas1974
09:37 17.09.2024.

"Vozio bez vozačke pa odbio test na droge, uhićen te mora platiti 'masnu' kaznu". Zatvorska kazna? Trajno oduzimanje vozila? Ništa, naravno. ZNA SE zašto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije