PRIPREMA SE DOKUMENTACIJA

Uskoro kreću veliki radovi: Nakon njih svojom veličinom će premašiti i Mirogoj

08.08.2024.
u 18:01

Mora se to, zaključeno je već odavno, jer mjesta za pokojnike jednostavno više nema; na Mirogoju ukopi se rade samo u postojeće grobnice, slično je i na Miroševcu, dok su lokalna groblja poput onoga u Odri ili Kašini također ograničena svojim kapacitetima. Tvrtku koja će izraditi tehničku dokumentaciju za prvu etapu proširenja Markova Polja traži, zato, Grad do kraja ovog mjeseca

Ključne riječi

Komentara 6

EZ
ezer
23:25 08.08.2024.

Trenutno se groblje Markovo polje prostire na 25 hektara i popunjenost je 90%, preostali slobodno prostor za ukop je 2,5 hektara što je dovoljno za tri godine. Planovi su da se groblje proširi na južnu stranu što bi omogućilo ukop za sljedećih deset godina. Isto tako planirana je izgradnja krematorija. Nakon svih proširenja groblje će biti na 125 hektara za ukope idućih pedeset godina.

TI
Tinček
12:52 09.08.2024.

Kaj nisu predvidjeli napravit bliže groblje. Kad umreš deportiraju te daleko. Sjetim se kako su Bandića htjeli ugurati na Mirogoj :)) Sramota svih vodećih od neovisnosti do sada.

Avatar zrakomlat59
zrakomlat59
21:09 08.08.2024.

Tomašević je na nekom tajnom zadatku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije