klopa s klupa

Kuhari na Dolcu danas od 18 sati pripremaju jela

Tržnica Dolac
Foto: Borna Filić/PIXSELL
Autor
Sandra Golemac
27.09.2014.
u 11:54

Cijene će biti pristupačne, od 20 do 40 kuna

Posjetitelje će danas od 18 sati na klupama na Dolcu umjesto svježeg voća i povrća čekati svježe pripremljena jela.

Cijene će biti pristupačne, od 20 do 40 kuna, a organizatori najavljuju da će, osim hrane, biti i vina, koktela te glazbe pa će trbuh grada – Dolac biti pravo mjesto za subotnje druženje.

Riječ je o najnovijem projektu "Klopa s klupa" u organizaciji agencija Projektil i Señor koje ističu da im je glavni cilj oživjeti plato Dolca u poslijepodnevnim satima i posjetiteljima ponuditi, kako kažu, drugačije kreacije ulične hrane po povoljnim cijenama.

Na klupama će, između ostaloga, kuhati Lari&penati, La Štruk, Saft, Ginger sushi, Wok by Matija, Pani Zagreb i drugi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije