'SUSJED' IZ PAKLA

Kupili od njega kuću, a onda je krenuo pakao: Uselio se na kat, zalijevao utičnice vodom, krao im namještaj...

Zagreb: Specijalna policija na terenu u Šišićevoj zbog dojave o pucnjavi
Zarko Basic/PIXSELL
22.10.2024.
u 11:10

Sumnja se u počinjenje kaznenih djela oštećenje tuđe stvari, krađa te narušavanje nepovredivosti doma i poslovnog prostora

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke proveli su kriminalističko istraživanje nad 44-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela oštećenje tuđe stvari, krađa te narušavanje nepovredivosti doma i poslovnog prostora.

Sumnja se da je osumnjičeni od početka listopada 2024. godine počinio navedena kaznena djela na području Peščenice na način da je početkom srpnja 2024. godine prodao kuću oštećenom te se istog dana iselio, nakon čega se u listopadu, bez suglasnosti oštećenog uselio na kat navedene kuću s namjerom da u njoj živi.

Zagreb: Specijalna policija na terenu u Šišićevoj zbog dojave o pucnjavi
1/10

Na kući je oštetio dvoja vrata, sat od vodovoda, zalijevao vodom utičnice i kablove u kotlovnici, kablove od bojlera koje je bacio u kantu s vodom. Nadalje, tu nije bio kraj njegovom protupravnom ponašanju, sumnja se da je otuđio više komada raznog alata, kuhinju, kućanske aparate i namještaj.

Materijalna šteta iznosi oko 4.500 eura. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće je dostavljeno Općinskom kaznenom državnom odvjetništvu.

VEZANI ČLANCI: 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije