UHIĆEN JE

Drama u Zagrebu: Pokušao ukrasti kofer pun novca iz vozila pošte, policiji pomogao i građanin!

Opljačkana pošta u Avenue Mallu u Zagrebu
Foto: Luka Batelic/PIXSELL
1/3
21.10.2024.
u 19:45

Liječnička pomoć pružena je ozlijeđenom građaninu. Počinitelj je pod nadzorom policije

Zagrebačka policija izvijestila je o slučaju pokušaja krađe koji se danas u poslijepodnevnim satima dogodio ispred Avenue Malla u Novom Zagrebu. Naime, policajci su uspjeli zaustaviti kradljivca koji je pokušao ukrasti novac iz kombi vozila pošte, a u tome im je pomogao čak i jedan građanin. 

- Danas oko 17.30 sati u Zagrebu, Avenija Dubrovnik s južne strane trgovačkog centra u Sortinoj ulici, policijski službenici na počinjenju kaznenog djela krađe novca iz kombi vozila pošte, uhitili su jednu mušku osobu - izvijestila je policija.
 
Prethodno po uočavanju kaznenog djela uz postupanje policijskih službenika, prilikom pokušaja bijega, navedeno je uočio građanin koji je na određeni način dijelom ga omeo, pri čemu ga je počinitelj udario prethodno otuđenim koferom te je počinitelj uhićen. Liječnička pomoć pružena je ozlijeđenom građaninu. Počinitelj je pod nadzorom policije. U tijeku kriminalističko istraživanje - dodala je policija.

POVEZANI ČLANCI:

>> FOTO Slasni i masni: 'Pečenkijada' na Poloju za kraj ovogodišnje moto sezone

Opljačkana pošta u Avenue Mallu u Zagrebu
1/25
Ključne riječi

Komentara 1

SL
slavenZadravec
20:52 21.10.2024.

Migrant ili hrvatski građanin?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije