PRIČA SA SRETNIM ZAVRŠETKOM

Lopov nije imao šanse protiv složnih Zagrepčana: Gospođi ukraden auto, građani su ga brzo pronašli u drugom dijelu kvarta

Krađa automobila
Luka Stanzl/PIXSELL
19.10.2024.
u 19:00

Lopov je BMW manje vrijednosti ukrao u Novom Zagrebu, a par dana kasnije na drugom kraju grada pronašli su ga tamošnji stanovnici, o čemu je izvijestila policija.

Dobar susjed najbolja je zaštitna mjera, ponavljaju često u policiji, a slučaj koji je zagrebačka policija objavila na svojim stranicama govori o tome kako je bitno imati solidarne sugrađane i susjede diljem grada. Tako je pronađen jedan ukradeni automobil baš ovih dana. Naime, lopov je BMW manje vrijednosti ukrao u Novom Zagrebu, a par dana kasnije na drugom kraju grada pronašli su ga tamošnji stanovnici, o čemu je izvijestila policija.

"Između 12. i 13. listopada u Novom Zagrebu, u Utinjskoj, nepoznati je počinitelj otuđio osobno vozilo marke BMW zagrebačkih registarskih oznaka oštetivši 54-godišnjakinju za oko 5.000 eura. Jučer, 18. listopada oko 13.30 sati u Susedgradu u ulici Ante Mika Tripala, na parkiralištu, građani su pronašli osobni automobil marke BMW zagrebačkih registarskih oznaka, a koji je otuđen između 12. i 13. listopada na području Novog Zagreba." stoji na stranicama policije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije