Užas u Zagrebu

Pokušaj ubojstva probadanjem nožem: Prepoznajete li muškarca s fotografije? Policija ga traži

PUZ
27.12.2023.
u 13:10

Na fotografijama je osoba za koju se pretpostavlja da raspolaže saznanjima o navedenom kaznenom djelu, javlja zagrebačka policija

PU zagrebačka obavijestila je kako je u subotu, 9. prosinca oko 4:30 sati u Zagrebu u Draškovićevoj ulici počinjeno kazneno djelo ubojstva u pokušaju ubadanjem noža, a tom prilikom muškarac je lakše ozlijeđen.

Objavili su i fotografije muškarca za kojeg pretpostavljaju da raspolaže saznanjima o navedenom kaznenom djelu. "Pozivamo građane koji imaju korisne informacije o osobi s fotografija da nas o tome obavijeste pozivom na broj 192. Također, korisne informacije građani mogu dojaviti i putem e-mail adrese v.pp.zagreb@mup.hr", dodaju.

Komentara 7

MA
marli
13:40 27.12.2023.

Investirati u kamere sa visokom rezolucijom. Ovdje se teško netko može identificirati.

JA
jamesd
13:38 27.12.2023.

Kakve su to kamere? Iz kojeg stoljeća?

PO
Poletarac101
13:40 27.12.2023.

Na slici je frend od buraza od počinitelja pa ak ga neko vidi????Ili?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije