Za ljubitelje golfa

Na samo deset minuta od centra grada smješteno golfsko igralište

golf teren
Marko Mrkonjić/PIXSELL
28.08.2013.
u 09:23

U sklopu završetka projekta u petak svečano će se otvoriti nova Klupska kuća, a održat će se i humanitarna akcija u sklopu turnira za prikupljanje sredstava za djecu dijabetičare

Projekt koji je započet još 1995. kao vizija nekolicine entuzijasta da Hrvatska i Zagreb konačno imaju pravi golfski teren i da se radi na ponovnoj izgradnji golfa kao sporta u Hrvatskoj napokon je u 21. prosinca 2012. dobio i svoj epilog. Projekt Golf & Country Club Zagreb dobio je i dugoočekivane uporabne dozvole i napokon se Zagreb može pohvaliti natjecateljskim i gradskim golfskim igralištem na samo 10 minuta od centra, "detalj" kojim se ne može podičiti ni jedna europska metropola.

U sklopu završetka projekta u petak 30. kolovoza svečano će se otvoriti nova Klupska kuća, a održat će se i humanitarna akcija u sklopu turnira za prikupljanje sredstava za

djecu dijabetičare. Otvorenju će, prema najavama, prisustvovati i ministar  turizma Darko Lorencin.

>>Obama igra golf, Merkel se hladi u Alpama, Josipović baca balote

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije