na jarunu

Na Terry Fox utrci Milan Bandić, Vlatka Pokos, Mirna Maras...

terry fox trka (1)
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/13
22.09.2013.
u 18:33

Priča o Terryu Foxu nastavila se i ove godine sada već tradicionalnom, 14. po redu, utrkom na Jarunu

Priča o Terryu Foxu nastavila se i ove godine sada već tradicionalnom, 14. po redu, utrkom na Jarunu. Poznati Kanađanin na današnji je dan započeo svoju borbu za život kada mu je dijagnosticiran rak, zbog čega je izgubio nogu, a sada, 33 godine nakon u čak 55 gradova diljem svijeta, uključujući i Zagreb održava se utrka s ciljem prikupljanja novca za pomoć oboljelima.

Na zagrebačkom jezeru danas su se tako prodavale majice, njih 1600, palačinke s javorovim sirupom i kolači, a sav prikupljeni novac bit će doniran dječjoj bolnici u Klaićevoj - odjelu za onkologiju. Organizatori su kanadsko veleposlanstvo i grad Zagreb, a ovogodišnja utrka održala se pod posebnim pokroviteljstvom predsjednika Republike Hrvatske, Ive Josipovića.

>>Ispred Charlieja prodavat će se majice Terry Fox

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije