Boris Hanžeković memorijal

Na Trgu bana Jelačića skakat će dvije osvajačice medalja s Olimpijskih igara u Parizu

Athletics - Women's Triple Jump Final
Foto: Dylan Martinez/REUTERS
1/5
19.08.2024.
u 15:23

Osim Moore i Ricketts, na listi sudionica Zagreb City Challengea su i finalistice natjecanja u skoku u dalj na OI u Parizu Ackelia Smith i Alina Rotaru-Kottmann te prvakinja Azije Sumire Hata i prvakinja Balkana Milica Gardašević

U sklopu Boris Hanžeković memorijala i ove će se godine održati Zagreb City Challenge, atraktivno natjecanje u skoku u dalj na Trgu bana Josipa Jelačića na kojem će nastupiti Jasmine Moore, osvajačica brončane medalje na Olimpijskim igrama u Parizu u skoku u dalj i troskoku i Shanieka Ricketts, olimpijska doprvakinja u troskoku, objavili su u ponedjeljak organizatori.

Sudeći prema privremenoj startnoj listi, natjecanje skakačica u dalj u petak 6. rujna bit će istinski spektakl, sa skakačicama u dalj iz samog svjetskog vrha.

VEZANI ČLANCI: 

Osim Moore i Ricketts, na listi sudionica Zagreb City Challengea su i finalistice natjecanja u skoku u dalj na OI u Parizu Ackelia Smith i Alina Rotaru-Kottmann te prvakinja Azije Sumire Hata i prvakinja Balkana Milica Gardašević. Natjecanje na Trgu bana Jelačića 6. rujna počinje u 17.30 sati.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije