OBNOVA POSLIJE POTRESA

Najsretniji dan zagrebačke obitelji: 'Sa 180 kvadrata pali smo na 80, ali konačno ponovno imamo dom'

28.08.2024.
u 08:02

Bračni par Paji upravo se, četiri i pol godine nakon potresa, useljava u zamjensku kuću koju im je podiglo Ministarstvo graditeljstva, s obzirom na to da je njihov stari dom teško stradao u udaru. Preko brda, od Glavnice Gornje prema zapadu, nalazi se Markuševečki Popovec, gdje još jedna obitelj uređuje upravo dovršenu zamjensku kuću. Njezina je vlasnica Ljubica Bobić

Ključne riječi

Komentara 12

NE
Nemanadimak
08:45 28.08.2024.

Dobro bi bilo vidjeti kakvi su bili ti 180 metara kvadratnih. Dobijaju nove kuce i jos ze zale. Naravno osiguranje sigurno nisu placali jer da jesu onda bi im osiguranje platilo a ne drzava.

KI
kingtom
07:39 28.08.2024.

Privatna imovina? Dakle postoji proizvod koji se zove osiguranje, ako platiš osiguranje od potresa onda si osiguran, ako ne onda nisi. U prijevodu zašto porezni obveznici plaćaju obnovu privatne imovine????

Avatar neugodan
neugodan
10:48 28.08.2024.

zivjeli u stracarama sada u novim kucama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije