Novo mjesto u gradu

Nakon ćevapa sad se nude Rubeljevi kebabi

11.08.2015., Zagreb - Rubelj House Kebab u Maricevom prolazu. Photo: Anto Magzan/PIXSELL
Anto Magzan/Pixsell
12.08.2015.
u 11:14

U ponudi je teleći kebab za 24 kune, pileći za 17 te juneći i pureći za 20 kuna, a poslužuju se u domaćem pecivu

Iako već više od godinu dana u Zagrebu nema popularnih Rubeljevih ćevapa, od početka je kolovoza u Marićevu prolazu otvoren – Kebab house Rubelj.

Vlasnik Hrvoje Rubelj daljnji je rođak nekadašnjih vlasnika kultnih ćevabdžinica, a već mu je dugo bio san otvoriti objekt s kebabom.

– Mi nemamo veze s ćevabdžinicama, ali poklopilo se da nam je cijela obitelj povezana s gastronomijom – objasnio je Hrvoje Rubelj, koji je više od 15 godina živio u Njemačkoj u kojoj je kebab jako popularan pa je naučio sve tajne tog specijaliteta. Kako kaže, glavno je kvalitetno meso, koje mora biti čisto, a ne mješavina. U ponudi tako ima teleći kebab za 24 kune, pileći za 17 te juneći i pureći za 20 kuna. Poslužuju se u domaćem pecivu koje se mijesi i peče u lokalu uz umake i svježe povrće.

– Peciva radimo po turskom receptu iz Istanbula i Berlina, baš kao i umake, kojih je četiri u ponudi – objasnio je Rubelj. Zasad u lokalu ima sedam zaposlenika, no najavljuje širenje.

Ključne riječi

Komentara 3

LA
Latz
14:58 12.08.2015.

Šteta što u članku nije navedeno da su ovo samo promotivne cijene -- kasnije su za 10 kuna više -- ali kako god bilo, odličan je, za razliku ostalih pašteta kebaba gdje da bi meso uopće imalo ikakav okus potrebno utopiti ga u umaku, a tad je i nebitno što je to unutra jer okusa ionako nema. Ovo je pravi kebab, a ne paštete....

BK
baki.kontes
18:11 13.01.2016.

a šta če ta mašinica za rezanje ako su naučili sve tajne o kebabu.glavnu stvar su promašili.

BK
baki.kontes
18:19 13.01.2016.

10 kila mesa a disk od šipke za 50 kg.i naučili ste kebab hahahah dobro da niste naopačke metnuli kao neki u gradu.žalosno šta su sve uradili od kebaba u hrvatskoj dođemi da zatvorim lokal i da idem prodat kokice na placu.plate tamo kojeg novinara i misle da to tak ide.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije