Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poteškoće za zagrepčane

Nakon problema s aplikacijom, oglasio se ZET: 'Neznatan je broj reklamacija, a ovo je rješenje'

ZET aplikacija
Foto: Dario Topić
1/14
01.06.2023.
u 13:30

Inače, u prva tri dana, aplikaciju je preuzelo oko 20 tisuća građana, a ZET poručuje kako je broj reklamacija neznatan.

Tri dana od predstavljanja Moj ZET, prve službene aplikacije gradskog prijevoznika u Zagrebu, dio korisnika prijavio je poteškoće. Problemi su nastali dijelu korisnika koji su već imali fizičku karticu ZET-a s kojom su kupovali karte uplaćenim novcem.

Stigla im je poruka kako im je fizička kartica deaktivirana jer su prešli na mobilnu aplikaciju, a s tim su im blokirana i sredstva koja su se nalazila na toj kartici. Izazvalo je to pobunu na društvenim mrežama, a na naš upit reagirao je i gradski prijevoznik koji je pojasnio cijelu situaciju.

- U konkretnom  slučaju, riječ je o jednoj od ponuđenih mogućnosti, koju korisnici mogu, ali ne moraju izabrati. Naime, u  uputama za korištenje aplikacije navedeno je kako se spajanjem računa personalizirana, odnosno pretplatna karta automatski deaktivira te korištenje iste više nije moguće - pojašnjavaju.


VEZANI ČLANCI:


Dakle, sada savjetuju da korisnici pretplatnu kartu koriste dok na njoj ima sredstava za kupnju pojedinačnih karata, jer se nakon spajanja korisničkog računa sredstva koja su u tom trenutku imali na raspolaganju više ne mogu koristiti

- Ipak, ukoliko je korisnik već obavio spajanje korisničkog računa, povrat preostalih sredstava je moguć na tekući račun, a za što se sa zahtjevom za povrat sredstava može obratiti na e-mail adresu: javnost@zet.hr. Nadalje, ukoliko korisniku ne odgovara povrat na tekući račun, može osobno doći na šalter reklamacija u Ozaljskoj 105 te će mu sredstva biti uplaćena u gotovini - zaključuju.

Inače, u prva tri dana, aplikaciju je preuzelo oko 20 tisuća građana, a ZET poručuje kako je broj reklamacija neznatan.

VIDEO: Zaigrana vožnja u zagrebačkim tramvajima: Orkestar ZET-a oduševio sa svojom svirkom putnike

Komentara 1

PE
Pentagon
14:02 01.06.2023.

Ma nema problema! Trava nepokošena zbog pčela i kukaca, tramvaji i busevi ne voze često da se građani naviknu na bicikle i cipelcug itd......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije