KAOTIČAN VIKEND

Dvojica stranih državljana napadnuta u Zagrebu: Jednome ukrali dostavu, drugom mobitel

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL (Ilustracija)
1/2
05.08.2024.
u 21:20

Prema informacijama koje je objavila Policijska uprava zagrebačka, nekoliko zasad nepoznatih počinitelja napalo je dostavljača uporabom tjelesne snage.

Prošlog vikenda Zagreb su potresla dva razbojništva koja su se dogodila u razmaku od samo 24 sata, a žrtve su bili strani državljani s reguliranim privremenim boravkom u Hrvatskoj.

Prvo razbojništvo dogodilo se u subotu, 3. kolovoza, oko 21 sat na okretištu tramvaja u Dubravi. Nepoznati počinitelj je, uz verbalnu prijetnju i uporabom tjelesne snage, napao 27-godišnjeg stranog državljanina te mu otuđio mobitel. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća eura. Ovaj incident prijavljen je policiji sljedećeg dana, 4. kolovoza.

Samo dan kasnije, u nedjelju 4. kolovoza oko 22:40 sati, u Ulici Hermana Bužana na zagrebačkoj Peščenici, nekoliko zasad nepoznatih počinitelja uporabom tjelesne snage počinilo je razbojništvo nad dostavljačem hrane, 23-godišnjim stranim državljaninom. Napadači su otuđili hranu koju je mladić dostavljao.

VEZANI ČLANCI: 

>>> VIDEO Teretnjak kod Splita pokupio auto pa ga gurao po cesti: 'Ovo je za zatvor'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije