Domaći med, sirupi, likeri, džemovi, kvalitetni mliječni i suhomesnati proizvodi te dobra kapljica koja će zaokružiti pravi uskršnji ručak. Sve to će se to moći nabaviti na dvodnevnom sajmu ekoloških i certificiranih domaćih proizvoda "Uskršnji ceker" kojeg organiziraju Grad i Tržnice Zagreb.
Sutra i u subotu od 8 do 15 sati uputite se prema malom platou Dolca gdje će, osim bogate ponude sa štandova domaćih proizvođača, posjetitelji moći kušati kulinarske specijalitete Ksenije Erker., ali i naučiti neke nove tehnike izrade pisanica. Okupit će se oko 20 domaćih izlagača.
Uz muzički program i adekvatno uređen prostor cjelokupno događanje moderirat će Darko Janeš. Na manifestaciji će osim izrade pisanica biti će i prikaz izrade cekera od komušine u organizaciji Hrvatske kuće, Materina priča i poznate dizajnerice Mine Petre Petričec.