uskršnji ceker

Napunite košaricu za Uskrs: Na Dolcu se održava sajam ekoloških i domaćih proizvoda

Zagreb: Građani iskoristili lijepo vrijeme za kupovinu namirnica i cvijeća u centru
Neva Zganec/PIXSELL
30.03.2023.
u 12:42

Osim bogate ponude sa štandova domaćih proizvođača, posjetitelji će moći kušati kulinarske specijalitete, ali i naučiti neke nove tehnike izrade pisanica

Domaći med, sirupi, likeri, džemovi, kvalitetni mliječni i suhomesnati proizvodi te dobra kapljica koja će zaokružiti pravi uskršnji ručak. Sve to će se to moći nabaviti na dvodnevnom sajmu ekoloških i certificiranih domaćih proizvoda "Uskršnji ceker" kojeg organiziraju Grad i Tržnice Zagreb.

Sutra i u subotu od 8 do 15 sati uputite se prema malom platou Dolca gdje će, osim bogate ponude sa štandova domaćih proizvođača, posjetitelji moći kušati kulinarske specijalitete Ksenije Erker., ali i naučiti neke nove tehnike izrade pisanica. Okupit će se oko 20 domaćih izlagača. 

Uz muzički program i adekvatno uređen prostor cjelokupno događanje moderirat će Darko Janeš. Na manifestaciji će osim izrade pisanica biti će i prikaz izrade cekera od komušine u organizaciji Hrvatske kuće, Materina priča i poznate dizajnerice Mine Petre Petričec.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije