NIJE SE BAŠ PROSLAVIO

'Ne ide pa ne ide': Pogledajte kako gradonačelnik Tomašević pokušava pogoditi koš

HRT Radio Sljeme
05.09.2023.
u 14:01

Dva puta je pokušao ubaciti loptu u koš, no to mu nije pošlo za rukom

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević održao je danas konferenciju za medije u sportskoj dvorani Osnovne škole Ante Kovačića gdje su obilježili završetak radova na dogradnji te škole.

Gradonačelnik je u jednom trenutku zaigrao košarku, no nije se baš proslavio. Dva puta pokušao je ubaciti loptu u koš, no to mu nije pošlo za rukom pa ju je dodao novinaru HRT-a koji je s lakoćom pogodio tricu. 

 

– Gradonačelnik se potrudio atraktivnom figurom, ali naš kolega Ante Raić znalački je zabio – objavio je Radio Sljeme. 

VEZANI ČLANCI: 

Ključne riječi

Komentara 20

ME
medvedgrad
14:28 05.09.2023.

Taj momcic, koliko god psihpfizicki bio limitiran nije kriv. On je izbor naših sugrađana i zato se ne treba smijati njemu nego glasacima.

OK
OkošBokoš
14:20 05.09.2023.

Napala ga lopta Kakav levat strašno

Avatar mrbr
mrbr
14:33 05.09.2023.

Sjećam se ja takvih ih osnovne...liječenje kompleksa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije