Promet usporen

Šest prometnih nesreća na zagrebačkoj obilaznici! Sudario se 21 automobil, dvoje ozlijeđeno

zagrebačka obilaznica
Foto: Daniel Kasap/PIXSELL, ilustracija
03.04.2015.
u 18:25

Zbog prometnih nesreća na zagrebačkoj obilaznici (A3) kod čvorova Buzin i Kosnica, u smjeru istoka, vozi se jednim trakom usporeno

Šest prometnih nesreća dogodilo se u popodnevnim satima na zagrebačkoj obilaznici u smjeru istoka, potvrdili su nam iz Policijske uprave zagrebačke.

U svih šest nesreća ukupno je sudjelovao 21 automobil, a dvije osobe su ozlijeđene, kako kažu iz policije, najvjerojatnije lakše. Zbog prometnih nesreća na zagrebačkoj obilaznici (A3) kod čvorova Buzin i Kosnica, u smjeru istoka, vozi se jednim trakom usporeno, izvijestio je HAK.

Dvije osobe ozlijeđene u sudaru šest automobila

Prva nesreća dogodila se oko 15.35 sati na 35 kilometru autoceste A3, a u njoj se sudarilo šest osobnih automobila te je nastala samo materijalna šteta. Desetak minuta kasnije dva automobila su se sudarila na čvoru Kosnica. Potom su, sedam minuta kasnije, dvije osobe ozlijeđene u sudaru još šest automobila koji se dogodio na 31. kilometru autoceste A3. Šest kilometara dalje dva osobna vozila su se sudarila oko 16.07 sati.

Dva kilometra prije izlaza za Buzin tada su se sudarila tri automobila, a u posljednjoj nesreći oko 17 sati su se na 22. kilometru sudarila još dva osobna automobila. Na sreću, u tih "ludih" sat i pol na zagrebačkoj obilaznici ozlijeđene su samo dvije osoba i njihove su ozljede najvjerojatnije lakše.

>>Teška nesreća na Trešnjevci: Automobilom pokosio nekoliko pješaka kod tramvajske stanice

Komentara 2

LA
LANA555
23:29 03.04.2015.

Sta vam je kud zurite.ko zuri glavu gubi.Usporite malo kud zurba polako al sigurno.

DE
deni209
19:45 03.04.2015.

Sad kad krenu ljetne gužve stalno će biti toga. Ja sam baš nedavno za auto kupio kameru na Autokamera.hr i gdje god vozim snimam promet jer nešto se dogodi pa ti dokazuj da nisi kriv a ovako imam fino sve snimljeno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije