kod Cvjetnog naselja

Nesreća na Slavonskoj u Zagrebu: U sudaru pet vozila troje ozlijeđenih, vozi se usporeno

Sudar pet vozila na Slavonskoj
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/9
13.04.2023.
u 13:24

Promet se odvija usporeno, a policija na mjestu događaja obavlja očevid

Na Slavonskoj aveniji u Zagrebu kod Cvjetnog naselja došlo je do sudara pet vozila, tri osobna i dva teretna vozila. Prema prvim informacijama tri osobe su ozlijeđene, potvrđeno nam je iz zagrebačke policije. 

Promet se odvija usporeno, a policija na mjestu događaja obavlja očevid. 

"U prolazu smo vidjeli da je više vozila sudjelovalo u nesreći. Policije još nema, samo hitna. Ima razbijenih i u jednom i u drugom smjeru", ispričala je čitateljica za 24sata. "Sudarili su se vozači iz oba smjera, znači jedan je prešao u suprotni smjer tijekom sudara i tu je nastao kaos", ispričao je čitatelj. 

Video: Velika Gorica: Proletio autom kroz rotor

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije