U DUBRAVI

Nova žrtva prevare: Nazvala umirovljenicu, nagovorila ju da podigne novac i ostavi na dogovorenom mjestu

Pixabay
03.08.2024.
u 15:03

Prema uputi pozivateljice, 77-godišnja žena je svoj novac ostavila u Grižanskoj ulici, mjestu koje je dogovorila sa ženom preko telefonskog poziva

Nepoznata žena prevarila je 77-godišnjakinju kada ju je nazvala i lažno joj se predstavila kao zaposlenica banke, javlja Policijska uprava zagrebačka. No, ni tu nije stala. Uvjerila je umirovljenicu da podigne novac s bankovnog računa što je ona i učinila.

Prema uputi pozivateljice, 77-godišnja žena je svoj novac ostavila u Grižanskoj ulici, mjestu koje je dogovorila sa ženom preko telefonskog poziva. 

Nakon naknadne spoznaje da je prevarena, događaj je prijavila policiji, a kriminalističko istraživanje je u tijeku. Sve se dogodilo u srijedu, 31. srpnja u vremenu od 12 do 18 sati na području zagrebačke Dubrave.

VEZANI ČLANCI:

Kako javlja zagrebačka policija, u posljednja 24 sata na području Policijske uprave zagrebačke evidentirano je 28 kaznenih djela od kojih izdvajaju jedno razbojništvo, tri teške krađe provaljivanjem, drsku krađu, tešku krađu iskorištavanjem bespomoćnosti ili drugog osobito teškog stanja druge osobe i prijevaru. Pronađen je i jedan ranije otuđen osobni automobil.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije