Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavili javne natječaje

Nove promjene u Holdingu: Traže šefove Autobusnog kolodvora, Zagrebparkinga i GSKG-a

Zagreb: Zgrada Zagreba?kog holdinga u Vukovarskoj ulici
Patrik Macek/PIXSELL
04.07.2024.
u 17:25

Božena Cvitanović ostaje na čelu Holdingove podružnice Zrinjevac, a poziciju voditelja Tržnica preuzeo je Marin Rončević, koji će se do izbora nasljednika zadržati na dvije funkcije

Aktualni šef Autobusnog kolodvora Marin Rončević novi je voditelj još jedne Holdingove podružnice, Tržnica Zagreb. Odlučila je tako Uprava megatvrtke, a Rončević je s prvim danom srpnja preuzeo poziciju na kojoj je do tada bila Božena Cvitanović, koja je od travnja obnašala i funkciju voditeljice podružnice Zrinjevac, na kojoj će se i zadržati. Rončević će pak na obje pozicije, kažu u Holdingu, ostati do imenovanja novog šefa Autobusnog kolodvora, a on će se birati na javnom natječaju koji je danas objavljen na službenim internetskim stranicama komunalnog diva.

Javnim natječajem traže i čelnika trgovačkog društva Gradsko stambeno-komunalno gospodarstvo, a nakon imenovanja novog, dosadašnji šef Marko Šarić nastavit će karijeru unutar GSKG-a, i to na poziciji financijskog direktora. Promjene se očekuju i u podružnici Zagrebparking, za koju se također traži novi voditelj, a javni natječaj objavljen je još lani krajem studenog. No odlukom Uprave megatvrtke taj je natječaj poništen krajem lipnja, a novi se od jučer može pronaći na njezinim mrežnim stranicama.

VEZANI ČLANCI: 

– Svi natječaji otvoreni su do 13. srpnja 2024. Pozivamo zainteresirane kandidate koji svojim kvalifikacijama, iskustvom i angažmanom žele doprinijeti radu Zagrebačkog holdinga da se prijave – poručuju iz komunalnog diva, na čijim stranicama možete pronaći i detalje.

Osnovni uvjeti koje kandidati moraju zadovoljiti, između ostalog, obuhvaćaju najmanje sedam godina radnog iskustva, od čega minimalno pet na rukovodećim pozicijama, u slučaju natječaja za mjesto voditelja podružnica Tržnice i Zagrebparking. Novi direktor GSKG-a pak mora imati najmanje deset godina iskustva, od čega pet na rukovodećim pozicijama. Ponude se podnose u zatvorenoj omotnici, poštom ili osobnom dostavom na adresu Zagrebački holding d.o.o., Sektor za upravljanje ljudskim potencijalima, Ulica grada Vukovara 41, Zagreb, s naznakom pozicije za koju se prijavljujete. 

Komentara 1

Avatar neugodan
neugodan
09:14 05.07.2024.

A sef Cistoce i ViO???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije