velika gorica

Novi predsjednik Tomo Vidović (HDZ) zamijenio V. Škare-Ožbolt

'karlovac vesna skare ozbolt na press konferenciji u restoranu trgovacke skole u karlovcu,201009 photo: dominik grguric/VLM'
Dominik Grgurić/PIXSELL
19.06.2013.
u 12:14

– Naša je obveza predanim radom podići kvalitetu života i učiniti sve da se živi bolje – rekao je Vidović

Dojučerašnji HDZ-ov vijećnik Tomo Vidović novi je predsjednik Gradskog vijeća Velike Gorice. Na tu je poziciju, nakon Vesne Škare-Ožbolt i lokalnih izbora, izabran jednoglasno na konstituirajućoj sjednici, a njegovi zamjenici su Stjepan Rak (HDZ) i Marko Sulić (HSP AS). 

– Naša je obveza predanim radom podići kvalitetu života građana i učiniti sve da na kraju mandata život svih Velikogoričana bude bolji. Vjerujem da to zajedno možemo – poručio je Vidović te pozvao oporbu na “natjecanje” u predlaganju što boljih rješenja.

U novom mandatu Gradskog vijeća, umjesto gradonačelnika Dražena Barišića, dogradonačelnika Ervina Kolarca i Stjepana Kosa te dožupana Rudolfa Vujevića, raspravljat će i glasati nova lica – Mirko Berković, Marijana Lebo, Jurica Mihalj i Božica Jankiš. DC-ovac Zvonko Kunić mandat je stavio u mirovanje, a zamjenjuje ga Željko Tominčić.

>>Dražen Barišić: 
Ove cijene grijanja 
neće ostati

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije