Svjedočenje

O temeljima zgrada u Kupskoj raspravljalo se na koordinaciji

kupska
Robert Anić/Pixsell
25.02.2011.
u 16:03

Direktor tvrtke Stimar svjedočio na Županijskom sudu

Stipe Marović, direktor tvrtke Stimar, koja je 2006. s HEP-om sklopila ugovor o izradi idejnog rješenja za lokacijske dozvole za izgradnju poslovnog kompleksa u Kupskoj ulici, te parka, svjedočio je u četvrtak na Županijskom sudu u slučaju Kupska. Na jednoj od redovnih tjednih koordinacija, na kojim su, kako je rekao, uvijek bili prisutni izvođači, investitori i projektanti, 15. veljače 2007., pričalo se kako riješiti problem oko temelja okolnih zgrada, odnosno raspravljao se o mogućim izmjenama glavnog projekta zaštitne građevinske jame.

Taj je posao na kraju pripao Goranu Plepeliću iz tvrtke Prizma. Marovića su pak, kako je svjedočio, stručnjaci iz Prizme obavijestili da je unatoč problemima s temeljima zgrada, moguće realizirati izvedbu zaštitne jame. Mišljenje drugih stručnjaka nije zatražio. Na idućem ročištu zakazanom u ožujku svjedočit će Goran Plepelić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije