Privremene promjene

Od Ljubljanice do Savske ceste zbog nesreće voze autobusi

autobus, ZET
Goran Stanzl/PIXSELL
14.10.2011.
u 11:52

Zbog prometne nesreće tramvaji linija 9 i 12 voze preusmjereno do Savskog mosta, a tramvajska linija 3 prometuje do Zapadnog kolodvora.

Zbog prometne nesreće koja se dogodila u Ozaljskoj ulici pokraj Sokolgradske, tramvaji linija 9 i 12 voze preusmjereno do Savskog mosta, dok tramvajska linija 3 prometuje do Zapadnog kolodvora.
Od Ljubljanice do Savske ceste vozit će autobusi, javili su iz ZET-a privremenu promjenu u regulaciji gradskog javnog prijevoza.

Ujedno obavještavaju javnost da će zbog radova u transformatorskoj stanici Puljska u nedjelju 16. listopada od 11 do 19 sati u cijelosti biti obustavljen tramvajski prijevoz na toj dionici. Tramvajske linije 9 i 12 prometovat će izmijenjenim trasama, a umjesto njih vozit će izvanredna autobusna linija Ljubljanica – Trg Mažuranića.

Ključne riječi

Komentara 2

VI
Vito
06:23 15.10.2011.

Zbog prometne nesreće koja se dogodila u Ozaljskoj ulici pokraj Sokolgradske, Evo još jednog dokaza da je milanu bandiću potpuno svejedno kako se stvara gužva i poslovni gubitci javnog gradskog prijevoza... Između \"Remize\" na Trešnjevci, Ljubljanica, i Horvačanske ulice prostireire se livada u dužini od oko 400m i širini preko 100m... Pred prošle izbore naredio je proširenje Ljubljanske, ali nije u isto vrijeme spojio tramvajsku prugu između \"Remize\" i Horvačanske... Sad novinari objavljuju kako se milan bandić ponaša s novcimagrađana Zagreba -poklanja milijune eura izvan Zagreba, dok u isto vrijeme stanovnicima Zagreba tvrdi da nema novaca za razvoj prometne mreže javnog gradskog prijevoznika...

VI
Vito
06:29 15.10.2011.

Spajanjem \"REmize na trešnjevci s Horvačanskom tramvaji bi puno brže i puno prije stizali do Prečkog, a u slučaju prometnih nesreća na Savskoj ili na spomenutom dijelu prema \"Remizi\", jednostavno bi promijenom smijera kretanja putnici nastavili drugom trasom do istog cilja... Ovako se samo namjerno stvaraju gužve uvođenjem zagađivača zraka - autobusa na naftu i to isključivo zbog škrtosti milana bandića koji ne želi dati novac za plinsku pumpu kako bi se građani oslobodili nafte i vozili na plin... Jeftinom retorikom -postojeća plinska pumpa je premalog kapaciteta - milan bandić troši novce za gorivo i time namjerno stvara dugove ZET-u...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije