zbog radova

Od sutra se uvodi izvanredna autobusna linija na području Sesveta

Zagreb: Tijekom radova na pruzi Zagreb - Sesvete putnike prevozi izvanredna autobusna linija
Patrik Macek/PIXSELL
21.08.2022.
u 13:00

Za vrijeme radova izmijenit će se trasa postojeće linije 274 pa će se uvesti izvanredna.

Zbog radova na dijelu Ulice Slobode u naselju Drenčec, od ponedjeljka, 22. kolovoza od 8 sati, do očekivanog završetka radova u nedjelju, 28. kolovoza do 4 sata, autobusna linija 274 Zagreb (Dubec) – Sesvete – Laktec prometovat će skraćeno do Cerja. Polasci iz Cerja bit će ostvareni 10 minuta kasnije u odnosu na predviđene polaske iz Lakteca.

Kako bi se omogućila čim kvalitetnija prometan povezanost, u navedenom razdoblju bit će uspostavljena izvanredna autobusna linija 292 (Drenčec – Laktec – Lužan). Okretište u Drenčecu bit će kod mjesnog odbora. Raspored će biti dostupan na početno krajnjim stajalištima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije