Obišli smo novouređene pothodnike

Ogorčeni stanovnici poručuju Gradu Zagrebu: 'Uzalud krečite kad videonadzor ne radi'

01.08.2023.
u 10:47

O uređenju pothodnika brigu će uskoro preuzeti GSKG, a sada je to i dalje na izvođačima radova, kaže Tihomir Milovac, predsjednik Povjerenstva za zaštitu objekata od grafita

Komentara 5

Avatar Komunikolog1
Komunikolog1
12:10 01.08.2023.

Presjednik povjerenstva za zaštitu objekata od grafita??? Ima li zamjenika? Ili bar potpredsjednika?

SL
slonko
17:44 01.08.2023.

"Uređenju" tih pothodnika dajemo ocjenu jedan. Umjesto bijelog stropa, stavili su crni, iako je pothodnik nizak (druga slika), na pod su stavili svijetlo drap pločice koje su već pune flekova. To će se krasno uklopiti sa škrabotinama na zidovima, desetljećima gledamo ružno išarane zidove i to se neće promijeniti. Jer prefarbavanje košta.

Avatar Tomislav_Šubić
Tomislav_Šubić
12:15 01.08.2023.

Glavno da nadziru kontejnere za smeće...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije