Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLACE MARKET

Opet se fino jede na Dolcu: 'Kralj' večeri ovog puta je najpoznatiji sendvič na svijetu

PLACe Market
17.05.2024.
u 08:00

PLACe market definitvno je najuzbudljiviji domaći street food projekt, a o osvojio je srca – „i trbuhe“ apsolutno svih. Osim cubana, moći će se isprobati i druge inovativne gastrokreacije poznatih chefova.

Poznat je kao cubano, često se naziva kraljem sendviča, a upravo ovaj brzi i slasni zalogaj moći će se degustirati večeras od 18 sati na Dolcu, gdje se održava još jedan PLACe market.

Riječ je, podsjetimo, o projektu čiji je cilj oživjeti hrvatske tržnice nakon radnog vremena i promovirati domaću ugostiteljsku ponudu, a
isprobat će se moći i druge inovativne gastrokreacije poznatih chefova, poput purice s mlincima, raznih brudeta, punjenih
paprika, sarmi i tjestenine.

PLACe market definitvno je najuzbudljiviji domaći street food projekt, a o osvojio je srca – „i trbuhe“ apsolutno svih. Ono što će razveseliti brojne Zagrepčane je jedan novitet i iznenađenje, a to je da će s vremena na vrijeme poznati splitski ugostitelji gostovati i na zagrebačkom PLACe marketu petkom.

1/7

Riječ je o velikanu domaće gastro scene, chefi Hrvoju Zirojeviću iz splitskog Dvora kao i ekipi iz Zrna soli na čelu sa chefovima Markom Đuraševićem i Branimirom Prnjakom koja je u Splitu prošlu subotu sve rasprodala u rekordnom roku. 

Organizatori će posjetitelje o svemu obavijestiti vrijeme, a možete pratiti i na društvenim mrežama projekta kako ne bi propustili specijalitete chefova kao što su Hrvoje Zirojević, Marko Đurašević, Branimir Prnjak ili Stipe Šušnjara ili pak specijalitete Pigerie Gudin i Sexy Cowa.

Nakon petka od 18h na Dolcu gdje će Zagrepčani uživati u brojnim delicijama i super atmosferi, ovaj projekt seli u Split gdje će u subotu na Pazaru od 16:30h kuhati neki od najboljih domaćih chefova. 

VEZANI ČLANCI:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije