Novo mjesto

Organski burgeri iz “žute podmornice” u Frankopanskoj

Novi restoran
Foto: Yellow Submarine
23.07.2014.
u 11:30

Cijene u restoranu kreću se između 30 i 40 kuna, a svi sastojci hamburgera dolaze iz različitih dijelova Hrvatske

Žuti periskopi u gradu pozivaju u Frankopansku 11. I dolaze od žute podmornice koja zainteresirane vodi do, kako kažu, najzdravijih hamburgera u gradu, prvih organski proizvedenih i to u nedavno otvorenom Yellow Submarine Burgeru.

Pecivo od kojeg se rade hamburgeri stižu iz lokalne zagrebačke pekarnice, domaća junetina iz Međimurja, sir škripavac iz Like, a povrće iz Slavonije.

– Želimo servirati nešto drugačije, ali uz to i ispričati priču o Hrvatskoj – kažu iz restorana u središtu grada u kojem se cijene kreću između 30 i 40 kuna.

A uz burgere u ponudi su i salate pa je tako na meniju i burger salata te deserti. Radno je vrijeme “žute podmornice” od 11 do 22 sata, a postoje i meniji za doručak.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije