na trnju

Oslikavaju zidove i natječu se u hip-hopu i breakdanceu

grafitiranje Trnje
Foto: Nina Đurđević/PIXSELL
1/5
02.05.2014.
u 11:08

Urbani događaj Ultimate FlashBack Battles u Trnjanskoj ulici obuhvaća crtanje grafita, hip-hop u svim stilovima...Danas je hip-hop natjecanje, u subotu breakdance, u nedjelju u Jedinstvu i radionice

Uz grah su se jučer družili i grafiteri i hip-hoperi u Trnjanskoj ulici 111, gdje su ocrtavali veliki zid ispred sjedišta udruge mladih “Savršen krug” u sklopu cjelodnevnog Graffiti Jama.

Dio je to urbanog događanja “Ultimate FlashBack Battles”, u sklopu kojeg će se danas održati i natjecanje u hip-hopu u svim stilovima. Subota je rezervirana za cjelodnevno breakdance natjecanje za sve uzraste, dok u nedjelju u Pogonu Jedinstvo organiziraju i besplatne radionice.

Foto: Nina Đurđević/PIXSELL

Prijaviti se može na e-mail adresu ufbb.battle@gmail.com.

Komentara 1

Avatar ankabutorac
ankabutorac
13:43 02.05.2014.

Dati klinicima koji saraju po tudjem vlasnistvu toliko paznje....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije