Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BILI SU IM ZA PETAMA

Osmislili cijeli plan: Htjeli ući kroz razbijeni prozor i ukrasti bakar, no netko ih je ipak omeo

Zagreb: Policija je i dalje pred kućom u kojoj su jučer bile dvije eksplozije
Emica Elvedji/PIXSELL
25.04.2024.
u 13:19

Osumnjičeni su dovedeni u službene prostorije gdje je provjerom identiteta utvrđeno da je riječ o 19-godišnjaku i 20-godišnjaku

Na vrbovečkom području mjesta Poljana jučer oko 19.15 sati došlo je do prave policijske akcije, javljaju iz PU zagrebačke. Dvojica, tada, nepoznatih počinitelja planirali su ukrasti bakar, no došlo je do jedne neočekivane situacije.

Oni su se, naime, automobilom dovezli do hale u vlasništvu 63-godišnjaka na kojoj je prozor bio razbijen. Plan im je bio ući kroz njega i uzeti ono po što su i došli, po bakar. U toj namjeri "omeli" su ih, naime, policijski službenici.

Uočili su ih kako se penju do prozora da bi ušli u unutrašnjost hale, a kada su počinitelji shvatili da su im policajci za petama jedan od njih dao se u bijeg. Policijski službenici brzo su ga sustigli te ga, s drugim muškarcem, uhitili.

VEZANI ČLANCI:

Osumnjičeni su dovedeni u službene prostorije gdje je provjerom identiteta utvrđeno da je riječ o 19-godišnjaku i 20-godišnjaku. Kriminalističko istraživanje je u tijeku.

VIDEO: Strašna nesreća u centru Zagreba: Sudarila se dva taksija, tramvajski promet u zastoju

Ključne riječi

Komentara 2

V0
Vlaskoulicanec2.0
17:53 25.04.2024.

Bakar? Aha, opet naše blago... Jel Kajtazi obaviješten?

Avatar rubinet
rubinet
19:52 26.04.2024.

Tražili su bakar? Onda su to neki metalurzi. Trebao im je taj metal za neke znanstvene pokuse...vjerojatno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije