Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Darujemo 2x2 ulaznice

Osvoji dvije ulaznice za party na Sljemenu

BSH Medvedgrad
Foto: Promo
1/3
05.09.2018.
u 15:37

Ekipa iz BSH-events vraća se tamo gdje je sve počelo i organizira još jedan nezaboravan party 8. rujna podno sljemenskog tornja

Nakon niza evenata na rooftopu Muzeja suvremene umjetnosti u Zagrebu, a zatim i premijernog osvajanja središnjeg teniskog terena ŠRC-a Šalata, Zagreb Sunset Sessions program ponovno se vraća te dovodi svoj koncept zabave uz zalazak Sunca podno sljemenskog tornja. Stoga subotu 8. rujna rezerviraj za dobru zabavu uz odličnu glazbu. Od DJ-a podno sljemenskog tornja očekuju nas Aldo Morro, Brun Dux b2b Pete Dux, Dekova, Pablo Panda, Viktor, Yakka te Boris Motega kao intro. Prijevoz je osiguran autobusima koji će kretati iz Meet Up Point zone na okretištu Mihaljevac.

Foto: Promo

Sve što trebaš je čuvati energiju za party koji traje od 15 do 3 sata ujutro i napuniti mobitel da bi uhvatio slike prekrasnog zalaska Sunca. Za ulaznicu ne brini jer darujemo 2x2 ulaznice za tebe i tvog “party monstera”. Odgovori točno na naše nagradno pitanje i budi brz jer samo dvoje najbržih osvaja ulaznice !

Fill out my online form.
Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije