Sukob roditelja

Otac ne smije nasamo viđati kćer koju nikada nije zlostavljao

Slaven Rukavina
11.03.2010.
u 21:47

Sudsko objašnjenje zašto onda ne može češće viđati kćer je “da bi mogao postati agresivan”. Rukavina priča da je Snježanu upoznao na ljeto 2006, da mu se uselila nakon dva tjedna i ubrzo zatrudnjela.

Slaven Rukavina iz Sesveta, kojeg uskoro bivša supruga Snježana Klopotan, optužuje za fizičko zlostavljanje od 2006., danas je nastavio štrajk glađu. Neće stati, tvrdi, sve dok mu sud ne odobri da dvogodišnju kćer može viđati češće od dva puta tjedno kao što sada čini, te nasamo u vlastitom domu.

Veganka i ekofeministica

Snježana Klopotan, bivša glasnogovornica “Prijatelja životinja” (koja je 2005. aktivnu ulogu odigrala u aferi “biglovi”) s kćeri je pobjegla u Sigurnu kuću lani 4. svibnja. Po njenim riječima dva tjedna prije toga, 21. travnja Slaven ju je udarao, čupao za kosu, bacio na pod i davio ispred malene. Liječniku, koji joj je dijagnosticirao hematom, odvele su je djelatnice ženske kuće. Rukavina, tvrdi da je nikada nije ni taknuo. – Tek sam kasnije premotao film i skužio da me taj dan htjela isprovocirati! Počela je lamatat rukama, derati se na mene i sama si pritiskala naočale na lice – priča. Sudski vješatak Snježani je potvrdio hematom, no utvrdio je da je ozljeda mogla nastati udarcem ili pritiskom okvira naočala.Vještak nije uočio znakove čupanja kose i davljenja. Unatoč nalazu, Rukavina je na Prekršajnom sudu osuđen na godinu dana uvjetne. Snježana, inače, fakultetski obrazovana, simpatizerka ekofeminizma i veganka (navodno tako hrani i kćer) nikada nije tvrdila da je zlostavljao dijete, dapače, izjavila je da je dobar otac.

”Što hoće sad?!”

Sudsko objašnjenje zašto onda ne može češće viđati kćer je “da bi mogao postati agresivan”. Rukavina priča da je Snježanu upoznao na ljeto 2006, da mu se uselila nakon dva tjedna i ubrzo zatrudnjela. S vremenom se zaljubio u nju. Uvijek je kaže, bila zatvorena što pripisuje njenom traumatičnom djetinjstvu. Ona i dalje ne želi ništa komentirati. Sanja Sarnavka iz B.A.B.A., koja se maglovito sjeća slučaja, kaže da je Snježana iz straha promijenila dvije, tri sigurne kuće. Pita S. Rukavinu “što sad hoće?!”

Ključne riječi

Komentara 71

NO
northbound
08:19 12.03.2010.

@bserver Odličan komentar, hvala na trudu !

SE
segal
04:52 12.03.2010.

potpuno razumijem slavena jer i sam prolazim jos i goru golgotu. svaka mu cast na hrabrosti i volji da se izbori za svoje dijete nemam vise komentara jer mislim da je @BSERVER to jako dobro objasnio te dijelim njegovo misljenje

SU
suzuki51
07:34 12.03.2010.

Nešto mu i ne vjerujem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije