STRAŠAN PRIZOR U ILICI

Pas podletio pod tramvaj, svjedokinja opisala: Vozač se nije niti zaustavio. Vukao ga je 10-ak metara

Tramvajska pruga i obloge u centru grada i šire u lošem su stanju
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/3
23.10.2024.
u 22:33

- Pas se još trzao kad sam došla do njega, a taj prizor neću zaboraviti do kraja života - rekla je žena koja je svjedočila događaju

Pas bez vlasnika trčao je Ilicom danas oko 16.40 sati pa podletio pod tramvaj koji se kretao u smjeru Črnomerca. Žena koja je svjedočila događaju kazala je za 24sata kako se vozač "nije niti zaustavio." Pas je, opisala je, cvilio pod tramvajem pa je ona potrčala za vozilom.

- Instinktivno sam potrčala za tramvajem, vikala i mahala rukama da stane i na tren je stao, ali kad sam se približila vratima samo je krenuo dalje i vukao ga još 10-ak metara. Bez da se zaustavio i provjerio što se događa - ispričala je svjedokinja te dodala kako je onda naišao drugi tramvaj kojeg je zaustavio jedan muškarac. 

- Pas se još trzao kad sam došla do njega, a taj prizor neću zaboraviti do kraja života. Primila sam ga i maknula ga sa pruge da ga ne pregazi još i taj drugi i pokrila maramicom taj dio da djeca ne gledaju i vikala da netko donese nešto da ga pokrijemo - kazala je. Policija je potvrdila događaj te navela da se okolnosti utvrđuju, a 24sata kontaktirala su i ZET koji još nije komentirao slučaj.

GALERIJA Najviši neboderi u Hrvatskoj: Donosimo listu od 31 impresivne građevine
Tramvajska pruga i obloge u centru grada i šire u lošem su stanju
1/49
Ključne riječi

Komentara 10

BS
Blue_shirt
23:21 23.10.2024.

Kazniti vozaca jer nije skrenuo da izbjegne psa

Avatar ..is.the.nature.of.my.game.
..is.the.nature.of.my.game.
23:16 23.10.2024.

Licemjeri. Zašto naričemo za psom kojeg pogazi tramvaj, a ne naričemo za desecima štakora koji uginu u teškim mukama od postavljenog otrova..? Štakor i pas su oboje sisavci, oboje su inteligentni i tko smo mi da jednu vrstu smatramo vrednijom od druge..? Isto vrijedi za pčele, komarce, žohare, zmije i žabe. Živo biće je živo biće… to što su nama ljudima neki od njih simpatični a drugi nisu, to je nas problem.

Avatar KmicaSKvarta
KmicaSKvarta
23:25 23.10.2024.

Tramvaj ima 42 tone, na tračnicama i u to je vrijeme također krcat kaj je ona očekivala da će se zaustaviti u 50 cm.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije