Pod upitnikom osnivanje nacionalnog lijevog bloka

Pet problema koji ugrožavaju koaliciju SDP-Možemo

16.02.2022.
u 06:37

Zahtjevi SDP-a s vremenom bi se u Zagrebu mogli povećati, a to će smanjiti Tomaševićev manevarski prostor, kaže Gjenero

Komentara 20

Avatar Le-Freak
Le-Freak
07:23 16.02.2022.

Nazalost je najveci problem da su jako prepametni za soliti drugima pamet i za vikanje "Drzte lopova!" ali ni za sto nemjau sposoban kadar, ni jedni ni drugi.

HU
Hubrvi
08:28 16.02.2022.

Kao prva i za tu koaliciju najvazniji posao je bila smjena svih direktora u Holdingu. I kako je sada vidljivo vecina novih direktora su clanovi SDP-A. I onda je pocelo kpmpleno preuzimanje Holdinga, jer novi direktori smjenjuju sefove odjela, sefovee gradilista i sve do portira. I svi novi ljudi, koji zaposjedaju mjesta smjenjenih su opet clanovi SDP-A. To je vec davno vidjena praksa tih ljevicara. I radi toga ce ta koalicija opstati. Kad je to radio Bandic, onda su to ti ljevicari nazivali uhljebljivanje, a sada to zovu restrukturiranjem. A tu pomazu i mediji. Dvostruki moral i licemjerje stanuju kod te koalicije.

MO
Moronicron
07:23 16.02.2022.

Pet problema koalicije su 5 članova obitelji koji neće glasati za nju 🤡

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?