Platforma.hr

Pogledajte premijere na susretu plesača i koreografa

platforma
VL
11.10.2011.
u 22:48

Nastupi se održavaju u Zagrebačkom plesnom centru u Ilici, Teatru &TD te MSU

Predavanja i razgovori o dosadašnjim i budućim predstavama ovogodišnje Platforme.hr, bivše Platforme mladih koreografa, održat će se sutra u kinu Grič. Platforma.hr traje do subote 16. listopada, do kada možete vidjeti premijere “Tečaj komunikacije”, “Broadcasting shake your booty”, “Predstava za sedam izvođača i publiku” te “Break a leg task” te “La ligne de Vie I”, “Nosferatu” , “Puluinterpretacije” i ostale predstave.

Nastupi se održavaju u Zagrebačkom plesnom centru u Ilici, Teatru &TD te u dvorani Gorgona u Muzeju suvremene umjetnosti. Nakon završetka svake predstave izvođači vode kratku raspravu o nastupu. Više na www.tala.hr.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije