Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokušaj ubojstva

Došao u stan 46-godišnjakinje, izbo njezinog poznanika, a kada je ozlijeđeni pobjegao, trčao za njim

Opljačkana pošta u Avenue Mallu u Zagrebu
Luka Batelic/PIXSELL
19.06.2024.
u 13:00

Teško ozlijeđenom muškarcu liječnička je pomoć pružena u Kliničkoj bolnici Dubrava, nakon čega je pušten na kućni njegu. Napadača  vjerojatno očekuje i preprata pred suca istrage Županijskog suda u Zagrebu radi određivanja istražnog zatvora, a što je motiv pokušaja ubojstva, nije priopćeno.

Za pokušaj ubojstva 39-godišnjaka osumnjičen je 37-godišnjak, kojeg je zagrebačka policija uhitila i kazneno prijavila. Sumnjiči ga se da je 18. lipnja u 3.40 došao u stan 46-godišnjakinje u Ulici V. Jazbinski odvojak. U tom trenutku u stanu je bio i njezin 37-godišnji poznanik. Dvojica muškaraca su se uskoro posvađala, a onda je u jednom trenutku 37-godišnjak i fizički napao starijeg muškarca. Nasrnuo je na njega i napao ga je, kaže policija, oštrim predmetom, vjerojatno nožem. Sumnjiči ga se da ga je htio ubiti, a zadao mu je nekoliko ubodnih i reznih rana. 

POVEZANI ČLANCI:

Njegov napad pokušala je spriječiti i 46-godišnjakinja koja u tome nije uspjela. No dok je ona pokušavala spriječiti 37- godišnjaka u daljnjem nasrtanju na 39-godišnjaka, ozlijeđeni muškarac je uspio pobjeći iz stana te si tako vjerojatno spasiti život. No napadač je krenuo za njim, a kako je netko u međuvremenu pozvao policiju, policajci su ga uskoro sustigli, svladali i priveli. Teško ozlijeđenom muškarcu liječnička je pomoć pružena u Kliničkoj bolnici Dubrava, nakon čega je pušten na kućni njegu. Napadača  vjerojatno očekuje i preprata pred suca istrage Županijskog suda u Zagrebu radi određivanja istražnog zatvora, a što je motiv pokušaja ubojstva, nije priopćeno. 

Ključne riječi

Komentara 2

ZA
zagabria4
12:49 19.06.2024.

Kod nas postalo ko u Srbiji, nije to bio naš mentalitet da se ljudi ubadaju samo tako. Ne znam šta se dešava ali propali smo moralno. ovo je stotinama godina od filma Tko pjeva zlo ne misli

LU
Luftbalons
12:29 19.06.2024.

zar nije hrvatski, u Maksimiru ? Bosancima je sve "na" , ali lokacija, mjesto, kvart,grad je u Maksimiru (nije to gradski stadion u Maksimiru)...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije