Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokrenut disciplinski postupak

Policajac vratima auta udario romobilista pa pobjegao

policajac
ilustracija
25.06.2024.
u 15:00

Nitko u prometnoj nesreći nije ozlijeđen, no nastala je materijalna šteta. A 45-godišnja vozačica i 58-godišnji suvozač su otišli s mjesta nesreće bez da je 45-godišnjakinja s drugim sudionicima potpisala europsko izvješće ili na neki drugi način ostavila svoje osobne podatke i podatke o svom vozilu.

Pomalo neobična prometna nesreća dogodila se jučer oko 14.45 u zagrebačkoj Dubravi. Naime, kako javlja policija, 57-godišnji policajac je otvorio vrata automobila i udario u električni romobil kojim je upravljao 28-godišnjak. Uslijed udarca romobil je pao na kolnik, dok je 28-godišnjak odbačen i tijelom je udario u osobni automobil koji je bio parkiran na obližnjem parkiralištu. Policajac tada nije bio na dužnosti i bio je suputnik 45-godišnjoj vozačici. 

POVEZANI ČLANCI:

Nitko u prometnoj nesreći nije ozlijeđen, no nastala je materijalna šteta. A 45-godišnja vozačica i 58-godišnji suvozač su otišli s mjesta nesreće bez da je 45-godišnjakinja potpisala europsko izvješće ili na neki drugi način ostavila svoje osobne podatke i podatke o svom vozilu. Policijski službenici su ih pronašli naknadno tog dana, alkotest kojem je podvrgnut 57-godišnjak bio je negativan, a zbog izazivanje prometne nesreće mu je uručen prekršajni nalog. Također, zbog povrede službene dužnosti protiv njega će biti pokrenut disciplinski postupak. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije