SUKOB Pravaši tvrde da je Bandić reagirao na dar, on demantira da ga je primio

Policija došla zbog oglodane kosti, dar Milanu Bandiću

10.11.2008.
u 22:24

– Tko je Milan Bandić da nam je poslao policiju zbog političke poruke koju smo mu odaslali? Što nam je time želio reći? – pitao se Dražen Keleminec, predsjednik Hrvatskih pravaša – hrvatskog pravaškog pokreta.

Njegova je stranka, naime, prošlog tjedna poštom poslala gradonačelniku Milanu Bandiću oglodanu kost. Time je pak željela, dodao je, gradonačelniku poslati poruku, vezano uz afere koje se iznose u medijima zbog gradnje skupog ZET-ova kioska, da pljačka građane Zagreba na legalan način.

Da će mu zbog ove, kako kaže, političke poruke na vrata pokucati i policija, Dražen Keleminec, dodao je, nije očekivao.

– Policajci su me pitali gdje sam kupio kost, a ja sam odgovorio: “U mesnici”. Poslije smo se tome smijali. Hoće li protiv nas podnijeti i prijavu, još ne znam – rekao je D. Keleminec.

Gradonačelnik Milan Bandić nije želio komentirati “dar” koji je dobio od pravaškog pokreta.

Preko svoje glasnogovornice Ive Mije Erak poručio je da on “službeno ništa nije dobio te da nije ništa ni prijavio”. No, da se šef metropole brine za svoju sigurnost, jasno je i zbog toga jer je zaposlio i tjelohranitelja.

Za održavanja koncerta u spomen na žrtvu maloljetničkog nasilja, maturanta Grafičke škole Luku Ritza, u subotu na Jelačić placu poručio je pak mladima da vode računa o svojoj sigurnosti jer on također vodi računa o svojoj.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije