užas na oranicama

Policija otkrila detalje naleta vlaka u Zagrebu u kojem je poginuo čovjek: Još nije identificiran

Zagreb: Putnički vlak kod Buzina naletio na pješaka
Foto: PIXSELL / Matija Habljak
1/4
07.09.2024.
u 15:31

Susjedi upozoravaju kako su željezničke nesreće tog tipa česte, a niti 24 sata ranije u naletu vlaka na automobil u Blatu poginuo je muškarac.

Zagrebačka policija objavila je detalje teško nesreći koja se jučer dogodila na željeznici, a u kojoj je u naletu vlaka poginula osoba koja je hodala tračnicama. Stradala osoba još nije identificirana.

"Jučer, 6. rujna oko 11 sati u Susedgradu, Oranice, pod za sada neutvrđenim okolnostima putnički vlak kojim je upravljao 42-godišnji strojovođa, naletio je na zasad nepoznatu mušku osobu koji je prelazio željezničku prugu na mjestu gdje je to zabranjeno te je na mjestu preminuo. Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Zagreb." stoji u policijskom izvješću.

Susjedi upozoravaju kako su željezničke nesreće tog tipa česte, a niti 24 sata ranije u naletu vlaka na automobil u Blatu poginuo je muškarac.

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

V0
Vlaskoulicanec4.0
09:43 10.09.2024.

Svi hodaju po tračnicama kao da flaniraju po Ilici ili pretrčavaju prugu ko muhe bez glave. Ali je onda na kraju uvijek HŽ kriv!!! Iskreno mi je žao strojovođe vlaka!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije