DVOJE OZLIJEĐENIH

Incident u Tovarniku: Zapalio dvije kuće pa napao policajca nožem, drugi policajac ga upucao

Zagreb: Nakon tu?njave u kafi?u Dvojka policija radi uvi?aj
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/2
06.09.2024.
u 23:38

U napadu su ozlijeđeni napadač i policajac, te im se pruža liječnička pomoć.

U petak u 20.04 sati zaprimljena je dojava da je izbio požar na dvije obiteljske kuće u Tovarniku.  - Odmah po zaprimanju dojave na teren su upućeni policijski službenici kao i druge žurne službe. Za vrijeme postupanja došlo je do napada na policijske službenike, od strane muškarca koji se je zatekao na samom mjestu događaja. Prema prvim informacijama radi se o oštrom predmetu, najvjerojatnije nožu. Kako bi odbio napad, jedan policijski službenik bio je prisiljen uporabiti vatreno oružje prema napadaču - navode iz PU vukovarsko - srijemske.

Dodaju kako su napadač i jedan policijski službenik ozlijeđeni te im se liječnička pomoć pruža u zdravstvenoj ustanovi. U tijeku je kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog događaja.

VEZANI ČLANCI: 

Ključne riječi

Komentara 1

NE
NervozniPoštar
07:47 07.09.2024.

Ljudi su počeli uzimati pravdu u svoje ruke. Kad država godinama ne ruši bespravne objekte, lik ih je odlučio zapalit. Bit će toga više.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije