završetak energetske obnove

Ponovno se od sutra otvara zimsko plivalište Mladost

Foto: ZP Mladost
1/5
14.09.2021.
u 15:05

Cijena ulaznice iznosi 20 kuna za odrasle te 10 kuna za djecu i umirovljenike

Najstarije zagrebačko zatvoreno plivalište Zimsko plivalište Mladost sutra se ponovno otvara nakon završetka energetske obnove objekta kojom se postigla ušteda toplinske energije te je smanjena emisija CO2. 

Projekt energetske obnove zgrade Zimskog plivališta Mladost provodio se prema Ugovorima o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte financirane iz europskih strukturnih i investicijskih fondova u financijskom razdoblju 2014. - 2020. sklopljenih s Ministarstvom graditeljstva i prostornoga uređenja i Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, te je sufinanciran i proveden u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.–2020. iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Do ponedjeljka će bazen raditi samo za građanstvo i to radnim danom od šest do 14 te vikendom od devet do 17 sati. Od ..ponedjeljka kreće i provođenje Programa javnih potreba pa će radno vrijeme za građanstvo biti radnim danom od šest do 7.30 te od 9.30 do 13.30 sati. Subotom će radno vrijeme biti od 12 do 14 sati, a nedjeljom od osam do 10 i od 14 do 18 sati.

Propisane epidemiološke podrazumijevaju: obavezno upisivanje u evidencijske liste (ime, prezime, broj telefona, vrijeme dolaska), dezinficiranje ruku na ulasku u objekt, nošenje maski za lice u svim prostorima objekta osim tijekom aktivnosti u bazenu, mjerenje tjelesne temperature (korisnicima s tjelesnom temperaturom iznad 37,2 ˚C neće biti dozvoljen ulazak na objekt), obavezno pridržavanje propisanog razmaka od najmanje 2 metara, obavezno tuširanje prije ulaska na prostore bazena i prolazak kroz predbazen za pranje nogu

K tome, maksimalni broj korisnika je određen prema kvadraturi objekta  i ograničen na 50 osoba, a sanitarni sat je svaki dan od 13.30 do 14.30 sati. Cijena ulaznice iznosi 20 kuna za odrasle te 10 kuna za djecu i umirovljenike.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije