OBILNE KIŠE

Poplavljen pothodnik u Buzinu, jedan automobil zaglavio

Zagreb: Automobilom zaglavio u poplavljenom pothodniku u Buzinu
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/5
23.01.2023.
u 14:31

"Dobili smo dojavu da je oko 11 sati jedno vozilo zaglavilo zbog vode na kolniku. Nema ozlijeđenih, nadležne službe saniraju štetu, pothodnik je zatvoren za promet", rekli su iz policije.

Zbog obilne kiše koja uzrokuje probleme na cestama diljem cijele Hrvatske poplavljen je pothodnik na Aveniji Većeslava Holjevca u zagrebačkom Buzinu. Ozlijeđenih nema, no jedan auto zaglavio je u vodi zbog krivo procijenjene dubine. 

– Dobili smo dojavu oko 11 sati da je jedno vozilo zaglavilo zbog vode na kolniku. Nitno nije ozlijeđen, a pothodnik je trenutačno zatvoren za promet dok nadležne službe ne saniraju štetu – doznajemo od policije. 

Državni hidrometeorološki zavod danas za unutrašnjost zemlje u nizinama najavljuje kišu cijeli dan, dok će u gorju padati i snijeg. Na Jadranu kiša, u Dalmaciji i pljuskovi s grmljavinom. Na sjevernom i dijelu srednjeg Jadrana jaka i olujna bura, a drugdje istočnjak i jugo. Najviša temperatura zraka uglavnom između 2 i 7, na Jadranu 7 i 12°C. 

VIDEO: Odron na cesti Omiš – Radmanove mlinice, jedan trak pušten u promet

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
15:08 23.01.2023.

Čestitke 'stručnjaku' koji je konstruirao podvožnjak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije