REZULTATI OČEVIDA

Oglasila se policija: Požar u noćnom klubu Mint namjerno je izazvan

Zagreb: Vlasnik kluba Mint obratio se medijima nakon požara
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/7
19.09.2023.
u 18:27

Ukupna materijalna šteta iznosi 100.000 eura

Rezultati očevida pokazali su da je požar koji je oko 3 sata izbio u ulici Florijana Andrašeca unutar noćnog kluba Mint namjerno je izazvan. U tijeku je kriminalističko istraživanje, priopćila je policija.

Zagrebački noćni klub Mint bio je zatvoren i unutra nije bilo osoba te je u potpunosti izgorio. Požar su ugasili vatrogasci. Tijekom požara nije bilo ugrožavanja druge imovine niti sigurnosti osoba. Materijalna šteta iznosi oko 100.000 eura. 

POVEZANI ČLANCI:

 

VIDEO: Policijski očevid u klubu Mint koji je u potpunosti izgorio

Ključne riječi

Komentara 10

ZA
zagabria4
20:09 19.09.2023.

Gore auti, klubovi, ubojstva po klubovima, stavljaju se bombe pred stanove. Zagreb je siguran grad kako kažu vladajući a mi im šatro vjerujemo. Što stvarno mislimo pokazati ćemo na izborima

DU
Deleted user
19:35 19.09.2023.

Moguce da je Putin namjerno podmetnuo Pozar!

TU
TutoBruto
18:38 19.09.2023.

Najcudnije u cijeloj prici je onda S. Pegica. Sve oko njega pada a on se naslikava po instacu. Upleten je u sve a i dalje je na instacu. Zar nije on suvlasnik te rupe? Zar nije suvlasnik palacinkarnice di se dilala droga? Ako je suvlasnik svega toga onda bi trebao biti sa kompanjonima, medjutim, ako nije, onda je opcija b. Opcija u kojoj nije suvlasnik nicega niti je ikada bio vec je sluzio kao paravan za kriminal. Lik se naslikava na instacu, plese na podiju, radi tik tok, pa ne bi on dilo koku? jel? Palacinkarnica, tko bi rekao tamo di su palacinke da se vrece bijelog iznose. Izvrsni paravani. Medjutim, i paravani imaju itekakvu odgovornsot u prikrivanju kriminala i moraju odgovarati. Svugdje, ali ocito ne i u RH.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije