ZET

Prava navala za turističke autobuse, turisti dobivaju i narukvicu

06.08.2014.
u 08:09

Za cijenu od 70 kuna, odnosno 35 kuna za djecu, Zagreb se može razgledati na crvenoj i zelenoj trasi

Za razgledavanje Zagreba iz autobusa za sljedeću sezonu uz tri postojeća ZET priprema još dva turistička autobusa.

– Prošlih godina uslugu je bilo moguće koristiti pet sati dnevno, dok ove godine, zbog velikog interesa, autobusi voze od 10 do 20 sati – kazao je Tomislav Jurić, glasnogovornik ZET-a.

Za cijenu od 70 kuna, odnosno 35 kuna za djecu, Zagreb se može razgledati na crvenoj trasi kroz centar grada i zelenoj koja uključuje i posjet Jarunu i Bundeku. Također, ZET je ove godine uveo da se uz kartu mora koristiti i narukvica koja se ne može skinuti bez trganja

Komentara 3

IB
Ivan Brnčić
08:20 07.08.2014.

pa i Bundek je dio grada, i zakaj ne obić i bundek? s obzirom da proučavam i pišem o Zagrebu, predložio sam ZETu par ruta, no izgleda da nisu baš za to. između ostalog je bilo i vožnja starim tramvajem (božićni tram za klince)kroz neke djelove grada..Tko zna, možda jednom i prihvate prijedlog. Imat ću priliku i osobno iznijet ju g Juriću..

Avatar think pink
think pink
10:39 06.08.2014.

turistima pokazuju bundek??? smijeh od "turizma"... a da prošire ponudu "znamenitosti" i na šoderice oko rakitja? pa da to bude "ljubičasta" linija... 150 kn...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije