Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHIĆEN JEDAN OD NAPADAČA

Prepad u Dubravi: Napali ga, oteli mu BMW i torbu pa zapucali kad je krenuo u bijeg

Screenshot/Google Maps
07.05.2024.
u 10:51

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su osumnjičenog 38-godišnjaka predali pritvorskom nadzorniku dok je posebno izvješće podnijeto Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu - stoji u priopćenju policije.

Zagrebačka policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad muškarcem (38) koji je zajedno s trojicom zasad nepoznatih počinitelja prijetio i oduzeo automobil 30-godišnjaku. Incident se dogodio još 28. rujna prošle godine oko 17 sati u ulici Sv. Leopolda Mandića. Osumnjičenik je predan pritvorskom nadzorniku.

- Sumnja se da se  28. rujna 2023. godine oko 17 sati, 38-godišnjak zajedno s još trojicom zasad nepoznatih počinitelja, u ulici Sv. Leopolda Mandića, na ulici, s ciljem protupravnog prisvajanja tuđe pokretne stvari, osobnim vozilom marke Volkswagen nepoznatih registarskih oznaka dovezao i parkirao ispred osobnog automobila marke BMW zagrebačkih registarskih oznaka u kojem se nalazio oštećeni.

VEZANI ČLANCI

Nakon toga su osumnjičeni prišli oštećenom te uz prijetnju vatrenim oružjem fizički nasrnuli na njega pri čemu su mu otuđili torbu s osobnim dokumentima, bankovnim karticama, mobilnim uređajem te novcem. Sumnja se da su ga zatim izvukli iz vozila te ponovno fizički nasrnuli na njega, da bi u jednom trenutku oštećeni iskoristio nepažnju osumnjičenih te pobjegao nakon čega je jedan od osumnjičenih iz vatrenog oružja ispalio hitac u nepoznatom smjeru. Odmah potom jedan od osumnjičenih je vozilom krenuo prema oštećenom dok su ostala trojica osumnjičenika trčeći krenula prema njemu te ga sustigli, srušili na tlo i zadali mu više udaraca u predjelu glave i tijela.

Oštećeni se zatim sklonio u obližnju ljekarnu dok su osumnjičeni otuđili njegovo vozilo marke BMW i udaljili se. Otuđeno vozilo je naknadno pronađeno na području Dubrave. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su osumnjičenog 38-godišnjaka predali pritvorskom nadzorniku dok je posebno izvješće podnijeto Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu - stoji u priopćenju policije.

VIDEO Ovo ledi krv u žilama: Tornado uništio zgradu u Nebraski, kamera u automobilu snimila trenutak

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije