DO 22. RUJNA

Produljuju se radovi na Samoborskoj: Kolnik će se uređivati još nekoliko dana, a ovo je razlog

Zagreb: Zbog radova zatvoren dio Samoborske ceste
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/3
17.09.2024.
u 15:55

Razlog produžetka radova za pet dana su nepovoljni vremenski uvjeti, javljaju iz Grada

Umjesto do 18. rujna, Samoborskom cestom od raskrižja s Ulicom Velimira Škorpika do kućnog broja 145 (Zagrebačka banka) ipak se neće moći prometovati do nedjelje, 22. rujna, i to do 4 sata, javljaju iz Grada. Razlog produžetka radova za tih nekoliko dana su, poručili su, nepovoljni vremenski uvjeti.

Obilazni pravac za vrijeme radova je: 

Samoborska cesta – J. Lončara – K. Golika – Samoborska cesta i obratno. 

Iz Grada su, usto, sve sugrađane zamolili da obrate pozornost na privremeno postavljenu signalizaciju.

VEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Guy_Fawkes
Guy_Fawkes
21:51 17.09.2024.

Do sada niti jedni radovi nisu bili završeni na vrijeme, a slušamo obrazloženja u rangu izmišljanja klinaca kada kasne u školu ili markiraju nastavu. Dakle, majstori laganja i izmišljanja. Nego štaksi, kada kreću oni famozni novi prastari tramvaji, a koji kasne ni više ni manje nego skoro godinu dana? Istina dva su na jedvite jade upogonili (jedan na silu pred novu godinu, drugi sad nedavno), no uglavnom ne voze jer se kvare, klimu nemaju..... Koliko nas (građane) je koštala kupnja njemačke krame?

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
23:41 18.09.2024.

Kažete produljili se radovi?! Ma nemoguće, pa valjač po cesti zna posel..... Opet mu netko podmeće....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije