sezona na jarunu

Provocative i Fashion Party zahuktavaju klupsku scenu

mansion (1)
Mansion
22.03.2013.
u 17:00

Jarunski klubovi su se preuredili, a otvaraju se i nova mjesta koja jamče dodatnu zabavu i obogaćuju noćnu gradsku ponudu

Nakon zimske stanke zagrebačka klupska scena, iako nije zamrla, dodatno se zahuktava otvaranjem klubova na Jarunu. Nova proljetno-ljetna sezona donosi niz novosti u jarunskim klubovima kao i gostovanja glazbenika iz svijeta.

– U preuređenom duhu i s novim konceptom, Mansion je ponovno osvježenje na klupskoj sceni regije.

Za goste pripremamo brojna glazbena iznenađenja koja još ne možemo otkriti te pozivamo sve da nam se pridruže na novom jedinstvenom zabavnom putovanju – rekao je Toni Dabinović, PR menadžer Mansiona. Jedna je od novosti u programu Mansiona Provocative party koji će se održavati subotom.

Dolazi i Fashion TV

Gallery Club večeras otvara sezonu “Fashion TV partyjem” koji će pratiti i kamere Fashion TV-a. Za glazbu će u Mansionu svaki petak biti zadužen poznati DJ R’n’B glazbe Emilio Dalbello, a subota je rezervirana za ljubitelje house glazbe u programu In the Club, za koji je zadužen DJ Ivan.

– Očekujemo da će mnogobrojne vrhunske priredbe koje smo za njih pripremili u novouređenom klubu Gallery izmamiti zadovoljstvo na lica naših stalnih, ali i novih gostiju – rekao je Bojan Žaja iz PR-a kluba.

Aquarius Klub Zagreb, koji je bio otvoren i tijekom cijele zime, također nastavlja s programom.

Ice Bar u Vukovarskoj

– Uspješno smo preživjeli zimsku sezonu clubbinga u Zagrebu i pretvorili Aquarius u najveći plesni podij u gradu. Promoviramo i vrtimo raznovrsnu aktualnu klupsku glazbu, od deep housea i elektra pa do sve popularnije bass glazbe. U proljetnom dijelu sezone može se očekivati još puno zanimljivih gostovanja i tematskih partyja – poručio je rezident Aquariusa Martyn Negro.

Osim na Jarunu, u gradu se otvara i novi klub Ice Bar na mjestu nekadašnjeg Fly bara u Vukovarskoj ulici. Program još drže u tajnosti, no na sutrašnjem otvaranju za glazbu će biti zadužen saksofonist Jaksa Jorder te DJ Denny, koji će biti rezident novootvorenog kluba.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije